Vores historie

Vores historie

Starten på en ny kapitel, en forkærlighed for Amerika og lysten til at dele særlige fund fra sine rejser, inspirerede Tony til at starte VGP Western i 2008

Drømmen om
Det Vilde Vesten

Det startede med barndomsdrømme om Det Vilde Vesten, takket være datidens cowboyfilm og serier, og udviklede sig til en forkærlighed for amerikansk historie.

I 2007, under sit andet besøg i Amerika, erstattede Tony hestekræfter med hesteryg, for at følge i Billy the Kids fodspor, på en 180km lang tur tværs igennem New Mexico. Flere ture fulgte, samtidigt med at Tonys ønske om at dele passionen for al ting Americana voksede og i 2008 etablerede Tony VGP Western med støtte fra hustruen Sally. 

Idag sælger VGP Western spændende vintage og antikke genstande fra Amerika, lige fra Silver Dollars, smykker og bildele til lommeure, spændende bøger og bæltespænder.
Tony laver smukke kvalitets lædervarer fra bunden, lige fra bælter, nøgleringe og revolverhylstre, til tasker og punge. De populære replika sherif og ranger badges er også at findes i webshoppen, ligesom du også finder spændende boliginteriør. 

Ægteparret besøger fortsat Amerika ofte og har fortællinger fra de mange historiske steder og spændende mennesker de har mødt undervejs i New Mexico, Arizona, Texas, Kansas, Wyoming og Oklahoma.
Sally overvandt heldigvis sin hesteskræk undervejs, så de nu kan nyde Tonys yndlingsbeskæftigelse - ture ude i det frie med ranchjord så længt øjet rækker..

Herhjemme går tiden med VGP Western, hesteture i det nordjyske og naturligvis familie og venner. Tony konkurrerer fortsat i sortkrudtsskydnings mesterskaber og har ofte et udpluk af VGP Westerns udvalg med.

Tony og Sally ser frem til at tage imod, på messe, til mesterskab og i butikken. Giv gerne et kald inden, så sikrer de at de har netop det du søger med..