Nyheder

Netop nu hos VGP Western

Her ses nuværende og tidligerer nyheder


Tony deltager... hvad med dig?


Forhåndstilmelding nødvendig senest 2 dage førAdgang og Billet til Vaabenhistorisk Selskabs Samlermesse den 12. november 2023 i Rødovrehallen

For at kunne præsentere våben, der kræver tilladelse (fx sabler, skydevåben), kræves det at besøgende, mindst 2 dage før Samlermessen indmelder sig i Vaabenhistorisk Selskab. Det er ikke tilladt at sælge medlemskaber på dagen ved indgangen.

 Vaabenhistorisk Selskab har indført et særligt B-medlemskab til 100 kr, som giver adgang til Samlermessen. B-medlemskab giver også adgang til møder, foredrag, hjemmeside og 7 online tidsskrifter. Efter indmeldelse på Vaabenhistorisk Selskabs hjemmeside, modtages kvittering og medlemsnummer, der gælder som billet på dagen.

Bubber kiggede forbi til en snak om Tonys interesse for amerikanerbiler, men de kom naturligvis ind på de andre dele af Tonys fascination for al ting americana.


DK4 siger:

"I "Bubber & Raketten" besøger Bubber alt hvad der rør sig i Danmark, når det kommer til amerikanerbiler.
Vi skal på træf, kigge ind i garager, og så besøger vi også folks private hjem. Alt sammen for at blive klogere på, hvad det egentlig er de kan, de der gamle tunge amerikanerbiler. Men man møder ikke bare op hos disse mennesker uden papirerne i orden, og derfor har Bubber skaffet sig en Oldsmobile Rocket fra 1953, det er hans adgangsbillet ind i en verden, som han overhovedet ikke kender til."

unsplash