Handelsvilkår og betingelser

Handelsvilkår og betingelser for vgpwestern.dk

Følgende handelsvilkår og betingelser er gældende for vgpwestern.dk fra den 1. november 2023

VGP Western

Kirketerpvej 59

9541 Suldrup

Tlf: +45 98370598 / 23907540

CVR: DK10978734

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK) eksklusiv leveringsomkostninger.

VGP Western tager imod online betalinger med PayPal (inkl betalingskort) og via bank overførsel.
Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Ved betaling med PayPal (Paypal konto ikke påkrævet), bliver beløbet først trukket fra din konto når varen afsendes, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling via bank overførsel, sender vi ordren så snart vi registrer din betaling.
For ordrer placeret fra andre EU-lande end Danmark, skal beløbet overføres i euro (EUR).


Levering

Levering - Danmark

Leveringstiden for standardvarer i Danmark er normalt 1-4 hverdage efter modtagelse af betaling. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag.
Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.  

Leveringstiden for specialvarer og bestillingsvarer, herunder håndlavede produkter efter eget ønske/mål, pre-owned mm, aftales i forbindelse med bestilling.

Alle varer leveres med GLS, PostNord og DAO.

Levering - Internationale købere

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller fragtomkostninger. Disse gebyrer er købers ansvar.Kontakt venligst dit lands toldkontor for at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før du køber.

Disse gebyrer opkræves normalt af den leverede fragtmand, eller når du afhenter varen. Forveksle dem IKKE med ekstra forsendelsesomkostninger.

Vi erklærer ikke vareværdier under den faktiske salgspris. Vi markerer heller ikke varer som "gaver". Amerikanske og internationale regeringsbestemmelser forbyder sådan adfærd.
*Nogle landes toldbehandling kan desværre forsinke ankomsten af din forsendelse med op til 60 dage.

Internationale køb leveres med PostNord og GLS.
Såfremt dit land ikke fremgår af oversigten over forsendelsesmuligheder, bedes du kontakte os for prisoverslag.


Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på standardvarer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af køber, ligesom valg af transportør er købers eget.

Fortrydelse skal meldes til VGP Western senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være VGP Western i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail til cs@vgpwestern.dk hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til VGP Western at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet, vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Returretten gælder ikke specialvarer og bestillingsvarer.

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

VGP Western dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamation skal meddeles skriftligt til os i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, medmindre andet er aftalt. Meddelelsen skal sendes til mail cs@vgpwestern.dk, hvor reklamationen tydeligt beskrives. En kopi af mailen vedlægges reklamationen og sendes til vores lager:
VGP Western
Kirketerpvej 59
9541 Suldrup

 

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.


Klagemuligheder

Du kan sende en mail til cs@vgpwestern.dk eller ringe på +45 98370598 eller 23907540 hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte et af følgende muligheder for at klage:

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse / benytte vores mail cs@vgpwestern.dk